ZIUA ARMATEI ROMÂNIEI ÎN AN CENTENAR

Ziua Armatei României va fi sărbătorită în An Centenar, în Parcul Catedralei din municipiul Bacău, cu începere de la ora 12.00,  unde va fi organizat ceremonialul militar și religios de depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori, și va fi sfințită Crucea unde va fi amplasat Monumentul Eroilor Neamului.

Municipiului Bacău în colaborare cu Garnizoana Bacău, Instituția Prefectului și Consiliul Județean, susține și ceremonialul  militar de retragere cu torțe, ce se va desfășura pe traseul: statuia lui Stefan cel Mare – Cimitirul Central Bacău, în intervalul orar 19.00- 20.00.

Deplasarea gărzii de onoare purtătoare de torțe va avea loc pe marșul „Retragerea”, iar pe parcursul  traseului, militarii vor interpreta vocal, acompaniați de muzica militară, marșurile: „Treceți batalioane române Carpații” și „Drum bun”.

Cetățenii municipiului Bacău – tinerii, vârstnicii, elevii, studenții, militarii – sunt invitați joi, 25 octombrie 2018, la aceste manifestări de înaltă simțire patriotică și românească.

yoast seo premium free
Inline
Inline