Primul tratament avio şi dezinsecţie

Municipiul Bacău, prin Direcția Salubrizare, Agrement, Parcuri, va efectua începând de joi, 12 iulie, primul tratament avio din acest an pentru combaterea țânțarilor, a căpușelor și a omizilor.

Primul tratament avio se va aplica în intervalul orar 05.00-11.00, timp de 5 zile, în condiții meteorologice favorabile, pe o suprafață totală de 4300 hectare și constă în pulverizarea aeriană ultrafină a substanțelor de combatere a țânțarilor, a căpușelor, dar și a omizilor.  Substanțele folosite sunt avizate de către Comisia Națională pentru Produse Biocide.

Tratamentul se efectuează preponderent în zonele cu vegetație abundentă, în parcuri și zone traversate de cursuri de apă, urmând ca în funcție de necesități, în perioada următoare să se  aplice și un al doilea tratament.

În municipiul Bacău, tratamentul avio se va efectua de două ori în acest an, cel de-al doilea tratament fiind programat pentru perioada 10.08-15.09.2018. Valoarea totală a contractului de achiziție publică încheiat în acest sens este de 456.000 lei, fără TVA.

Condițiile meteorologice nefavorabile: precipitații, intensificări ale vântului etc,  ar putea prelungi intervalul pentru efectuarea tratamentelor avio în Bacău.

yoast seo premium free
Inline
Inline