Street Food Festival Bacău 2018

Asociația Surf The Earth Project din Bacău și Asociația Why Not Us din Cluj Napoca, în parteneriat cu Municipiului Bacău, organizează Street Food Festival -Bacău 2018.  Cea de-a doua ediție a festivalului de mâncare stradală din România, va avea loc în perioada 6-9 septembrie, în Parcul Cancicov din Bacău.

Organizatorii promit un festin gastronomic, la care sunt aşteptaţi mâncăcioșii și pofticioșii să savureze cele mai gustoase preparate de StreetFood, de la burgeri la gogoși, de la pastramă la produse vegane și vegetariene.

Nu vor lipsi concertele în aer liber- Ligia Hojda și Firma, Soul Serenade, Rockabella și Cuibul, Next Ex, Lucia și Grimus, Kosmic Blues și Ana and The Changes-, filmele culinare -în fiecare seară de la ora 21.30: „No Reservations”; „Haute Cuisine”; „Chef” și „Big Night”-, atelierele de gătit și activitățile pentru cei mici şi pentru cei mari.

Municipiul Bacău susţine financiar festivalul, suma de cu 75.000 de lei fiind alocată în acest sens, în şedinţa Consiliului Local Bacău din data de 31.08.2018.

Informaţii de background

         Street FOOD Festival este primul festival de mâncare stradală din România, o experiență culinară unică și multiculturală care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca și care a reușit să încânte papilele gustative a peste sute de mii de gurmanzi din întreaga țară.

Galerie Foto

yoast seo premium free
Inline
Inline