Street Food Festival Bacău 2017

Asociația Why Not Us, în parteneriat cu Municipiului Bacău şi Federația Tinerilor din Bacău,  organizează primul Street Food Festival Bacău.

Astfel, primul festival de mâncare de stradă din România, ajunge la Bacău, în cadrul Bacău Capitala Tineretului din România, în perioada 7 și 10 septembrie şi se va desfăşura în Parcul Cancicov.  Organizatorii promit un festin gastronomic, la care sunt aşteptaţi mâncăcioșii și pofticioșii băcăuani să savureze cele mai gustoase preparate de StreetFood, de la burgeri la gogoși, de la pastramă la produse vegane și vegetariene.

Nu vor lipsi concertele în aer liber, filmele culinare, atelierele de gătit și activitățile pentru cei mici şi pentru cei mari.

Municipiul Bacău susţine financiar festivalul, suma de 137.450 lei fiind alocată în acest sens, în şedinţa Consiliului Local Bacău din data de 06.09.2017.

Informaţii de background

Street FOOD Festival este primul festival de street food din România, o experiență culinară unică și multiculturală care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca și care a reușit să încânte papilele gustative a peste 180 de mii de gurmanzi din întreaga țară.

yoast seo premium free
Inline
Inline