Bacău, gazda primului congres de insignografie din Moldova

Societatea Numismatică Română în parteneriat cu Municipiul Bacău organizează cel de-al IX-lea Congres Național de Insignografie. Deschiderea lucrărilor celui de-al IX-lea Congres Național de Insignografie și a celei de-a XLIII-a Expoziții colective de insigne, manifestări dedicate memoriei colonelului Ioan Dogaru, inițiatorul insignografiei românești și cetățean de onoare al municipiului Bacău va avea loc la Centrul […]

Seminarul Național „România în anul 1917”

Casa Corpului Didactic „Grigore Tăbăcaru” Bacău, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale, organizează în perioada 26-28 mai 2017, Seminarul Național „România în anul 1917”

Întrevederea primarului Cosmin Necula cu Excelenţa Sa, ambasadorul Statului Israel la Bucureşti  

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, alǎturi de consilierul local Gabriel Stan, a primit joi, 25 mai, vizita Excelenței Sale doamna Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel la Bucureşti.

80 de ani de la pictarea bisericii ”Sfinții Voievozi” – CFR Bacău

În contextul împlinirii a 80 de ani de la pictarea, de către pictorul băcăuan Nicu Enea, a Bisericii „Sf. Voievozi”, din cartierul CFR Bacău, și a împlinirii a 120 de ani de la nașterea lui Nicu Enea, cunoscut şi ca pictor al Casei Regale a României, Protopopiatul Bacău, în parteneriat cu Municipiul Bacău, va organiza un periplu spiritual în perioada 26-28 mai 2017.

Seminar cu tema „Istoria şi memoria publică a Holocaustului în România postcomunistă”

Primarul municipiului Bacău, Consiliul Local al municipiului Bacău, Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” și Universitatea „George Bacovia” din Bacău, au deosebita plãcere de a vã invita la seminarul cu tema „Istoria și memoria publică a Holocaustului în România postcomunistă”. Evenimentul va avea loc vineri, 26 mai 2017, începând cu ora 11:00, […]

Conferința cu tema „De la reverendă la zeghe – Mărturisitori ai credinţei ortodoxe din temniţele comuniste”

Vă invităm să participati la Conferința cu tema „De la reverendă la zeghe – Mărturisitori ai credinţei ortodoxe din temniţele comuniste”, susținută de doamna Lucia Hossu Longin, realizatoarea documentarului serial „Memorialul Durerii” și pr. Nicolae Bordașiu, organizată în parteneriat cu Municipiul Bacău, care va avea loc duminică, 28 mai, ora 17.00, la Teatrul de Vară […]

Se prelungeşte perioada de evaluare a proiectelor depuse în sesiunea I- Legea nr.350/2005

Perioada de evaluare a proiectelor depuse în sesiunea I-Legea nr.350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, la Primăria Bacău, se prelungeşte până la data de 9 iunie 2017.

Sens dublu de circulație pe str. Miron Costin, tronson: intersecţie Aleea Vişinului – intersecţie Pictor Aman

Municipiul Bacău, prin Direcţia Drumuri Publice, urmare a analizei efectuate la faţa locului, împreună cu reprezentanţii Serviciul Rutier al I.P.J. Bacău, şi a sesizărilor cetăţenilor, anunţă desființarea sensului unic rutier și finalizarea lucrărilor de amenajare a sensului rutier dublu de circulaţie pe tronsonul: intersecţie Aleea Vişinului- intersecţie Pictor Aman al străzii Miron Costin.

Licitaţie publică deschisă pentru închiriere căsuțe din lemn

Primăria Municipiului Bacău organizează licitaţie publică deschisă pentru închirierea pe o perioadă de 1 an a unor căsuțe din lemn.

1 2 3 14
yoast seo premium free
Inline
Inline