SKIRTBIKE BACĂU 2017 – FESTIVALUL BICICLISTELOR

Asociația SKIRTBIKE, în parteneriat cu Federația Tinerilor din Bacău și cu sprijinul  Municipiului Bacău,  organizează  primul festival dedicat biciclistelor băcăuance. SkirtBike Bacău promovează și încurajează mersul pe bicicletă în oraș, printr-un festival și o paradă dedicate femeilor active, curajoase, care vor să-și etaleze feminitatea pe două roţi.

Astfel, sâmbătă, 2 septembrie 2017, începând cu ora 11.00, în Parcul Cancicov, sunt invitate să sosească pe două roți, în ținute cochete, toate fetele, domnișoarele și doamnele,  pentru care bicicletă este sau ar putea deveni un mijloc firesc de deplasare cotidiană în oraș, compatibil cu eleganța și feminitatea.

Municipiul Bacău susţine financiar festivalul, suma de 39.542 lei fiind alocată în acest sens, în şedinţa Consiliului Local Bacău din data de 28.07.2017.

Program Festival SkirtBike Bacău – 2 septembrie, orele 11.00-23.00

11.00-15.30- Picnic Festival

-Bike Fashion Bazar;

-Photo Corner- Portert de biciclistă;

-Atelier de mecanică și reparații de biciclete;

-Workshop despre siguranță bicicliștilor în trafic;

-Workshop de dans;

-Treasure hunt;

-Grădină de relaxare;

-Concursuri cu premii;

-Atelier de body painting & henna;

-Activităti pentru familii și copii;

-Parcare VELO;

-Food & Coffee Corner;

-Raw Sweets goodies.

16.00-Parada SkirtBike Bacău

– Parada SkirtBike Bacău, o promenadă pe străzile oraşului, o plimbare adresată doamnelor şi domnişoarelor iubitoare de eleganță,  a biciclistelor.

– Coloana de bicicliste îmbrăcate chic va urma în ritm lejer un traseu de circa o oră şi jumătate,  pe străzi din zona de nord, zona centrală și de sud a Bacăului.

Parada bicicletelor va avea loc pe traseul: plecarea de lânga Teatrul de vară (parcarea cu intrarea în Parcul Cancicov) – str. Vasile Alecsandri – str. Războieni – B-dul I.S.Sturza – B-dul Nicolae Bălcescu – statuia lui Ștefan cel Mare – str. Oituz – str. Energiei – str. Mioriței – str. Ștefan cel Mare – întoarcere sens giratoriu la Nord – retur pe str. Ștefan cel Mare – str. 9 Mai – parcare Casa de Asigurări de Sănătate Bacău – str. Războieni – Aleea Parcului – punct final Teatrul de Vară, respectiv parcarea cu intrarea în Parcul Cancicov.

17.30- Extragerea premiilor la tombolă

Participantele vor avea parte de câteva surprize pregătite de către organizatori, sponsori și parteneri.

19.00- Concerte live: Myopia, Fine it`s Pink, Spectrum

 21.00 -Proiecție film: Bikes vs. Cars

 Parada SkirtBike se desfășoară și în alte 15 orașe din România, printre care se numără şi Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Brașov, București, Constanța, Drobeta Turnu Severin, Deva, Iași, Sibiu etc.

yoast seo premium free
Sari la conținut