Semaforizare strada Chimiei – intersecţie cu strada Bicaz

Municipiul Bacău a demarat lucrările de realizare a instalaţiei de semaforizare de pe  strada Chimiei- intersecţie cu strada Bicaz.

Noul sistem de semaforizare la buton vine în întâmpinarea solicitărilor cetăţenilor din zonă în vederea suplimentării mijloacelor de siguranşă rutieră pentru elevii care învaţă la şcolile de pe strada Bicaz.

Reamenajarea în sistem de semaforizare la buton a intersecţiei va fi executată de către societatea  UTI GRUP  S.A. Valoarea contractului, care include atât execuţia, cât şi proiectarea,  se ridică la 84.258,26 lei, inclusiv  TVA, iar perioada de execuţie a lucrărilor  este 12.12.2017 – 31.12.2017, cu posibilitatea de prelungire în funcţie de condiţiile meteorologice.

De asemenea, în perioada următoare,  imediat ce condiţiile meteo vor permite,  vor fi emise ordinele de începere a lucrărilor pentru alte trei sisteme de semaforizare la buton.

Noile sisteme vor fi instalate:

  • pe strada Milcov- în zona de acces către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al Judeţului Bacău;
  • pe strada Nicolae Bălcescu- la trecerea de pietoni din faţa magazinului Luceafărul;
  • pe strada Republicii nr. 141- la capătul liniilor de autobuz.

Vom reveni cu detalii legat de aceste lucrări la momentul demarării acestora.

Rugăm toţi participanţii la trafic să se conformeze noilor reglementări pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi a siguranţei rutiere în zonă, imediat ce aceastea vor fi funcţionale.

Galerie Foto

yoast seo premium free
Skip to content