Redescoperă frumuseţea lucrurilor mărunte la Festivalul Luminii – Bacău 2017

Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Luminii va avea loc în Bacău, în  Parcul Cancicov, pe data de 11 iunie, după două încercări de organizare eşuate din cauza condiţiilor meteorologice. Băcăuanii de toate vârstele sunt invitaţi să participe şi să „redescopere frumuseţea lucrurilor mărunte” alături de cei dragi, de familie, de prieteni, de  prietenii de joacă, ş.a.m.d.

Organizat de către Centrul Local ”Insula Cercetașilor” Bacău, cu participarea Municipiului Bacău în calitate de partener  şi a Asociației ”Insula Cercetașilor”, Festivalul Luminii – Bacău 2017 va „inunda” de lumină Parcul Cancicov sâmbătă seara, în intervalul orar 17.30-23.00.

Aproximativ 5.000 de cutiuţe de hărtie,  de diverse forme, mărimi şi culori, sunt pregătite pentru a „găzdui” luminiţele ce vor fi aprinse.

În acest decor natural,  întreaga comunitate este invitată să participe activ la ateliere de: forografie, pictură, sculptură, artă teatrală, muzică, dans, ş.a.m.d.

Festivalul Luminii se înscrie în acest an, în seria evenimentelor desfăşurate în cadrul „Capitalei Tineretului din Romănia –Bacău 2017”.

Municipiului Bacău susţine şi financiar festivalul, suma de 2.000 de lei, dintr-un cost  total de 4.500 lei,  fiind aprobată în acest sens, în şedinţa Consiliului Local Bacău din data de 28.04.2017.

yoast seo premium free
Sari la conținut