REALIZARE OBIECTIV DE INVESTIȚII ATHLETIC PARK (aviz de gospodărire a apelor pentru desfășurarea activității de construcții)

REALIZARE OBIECTIV DE INVESTIȚII ATHLETIC PARK (aviz de gospodărire a apelor pentru desfășurarea activității de construcții)

INFORMAREA PUBLICULUI

Aceasta informare este efectuata de Municipiul Bacau ce intentioneaza sa solicite de la Administratia Bazinala de Apa Siret aviz de gospodarire a apelor pentru desfasurarea activitatii de constructii in cadrul proiectului “REALIZARE OBIECTIV DE INVESTITII ATHLETIC PARK”, localizat in str. General Stefan Gusa, nr. 2, judetul Bacau.

Aceasta investitie este noua.

Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta permanent următoarele ape uzate: ape uzate menajere provenite din incinta clădirii , ce se vor evacua în rețeaua de canalizare municipală precum și apele pluviale provenite din zona de parcare  dupa ce au fost epurate prin separatorul de hidrocarburi proiectat, fiind evacuate mai apoi în rețeaua municipală de canalizare. De asemenea, vor rezulta temporar ape pluviale deversate din lacul de agrement proiectat, ce vor fi evacuate tot în rețeaua de canalizare municipală.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la sediul Primariei Municipiului Bacau, tel. 0234581849.

 

Adresa titularului: str. Calea Marasesti, nr. 6, Municipiul Bacau, judetul Bacau

telefon: 0234.581.849

fax: 0234.588.747

email: contactprimarie@primariabacau.ro