”Sisters’ Grill”, afacere de familie în topul preferințelor băcăuanilor
Există antreprenori locali care reușesc. De 16 ani, șhaormeria ”Sisters’ Grill” s-a impus într-un domeniu delicat, în care nu reziști decât prin calitate, pasiune și profesionalism.
Ce înseamnă ”Sisters’ Grill”? O mică afacere a familiei Stelea. În 2008, după o vizită în Germania, acolo unde trăiește sora ei, Felicia a decis să înceapă acest business în Bacău. Florin a susținut-o necondiționat, așa cum o face de 30 de ani. Evident că o familie frumoasă și puternică nu poate avea decât succes!
Amplasată pe str. Mărășești, nr. 7, în Piața Tricolorului, ”Sisters’ Grill” a devenit un adevărat brand local. Dovadă sunt serile de vară, când terasa e permanent ocupată. Mi-a plăcut mereu atmosfera degajată, cu oamenii care vin să trăiască experiența unor gusturi deosebite și să se bucure de clipe frumoase împreună!
De ce aleg băcăuanii ,,Sisters’ Grill” de atâția ani? Pentru gustul mâncării, calitatea produselor și atmosfera prietenoasă, mă asigură Felicia. Lipia din PIZZA TURCEASCĂ este preparată după o rețetă specială și păstrată timp de 16 ani, pâinea este făcută în propria brutărie, sosurile cu gusturi unice la fel și, evident, rețetele preluate din Germania.
Echipa de ,,Sisters’ Grill” inovează inclusiv în materie de produse noi. Ultimele sunt ”tasty burger” , ”șhaorma sisters” și ”burger crispy”, totodată ne mândrim cu platoul cu parjoale de post dupa rețetă proprie. Felicia este un artist, un inovator și un om de afaceri dornic să aducă un plus de frumos și de bucurie în comunitate, prin această micuță afacere.
De la 8.00 dimineața și până seara târziu, ea stă alături de angajați și muncesc împreună, fiind o mare familie. Modul în care ești servit, personalul prietenos și cooperant sunt o dovadă în acest sens. ,,Sper ca oamenii să ne înțeleagă și să fim iertați când este cazul. Numai cine nu muncește, nu greșește”, mi-a spus ea. Știm cu toții că nu e ușor să lucrezi cu oamenii!
Mă bucur că am cunoscut un vis împlinit al unei familii băcăuane. Soții Stelea își doresc ca această afacere să rămână celor doi copii Tudor si Traian. Cu siguranță, văzându-și părinții uniți și luptând împreună, ei vor avea modele și vor reuși să ducă mai departe acest business.
Eu le doresc mult succes în Bacău!