Știm cu toții că îngrijrea bebelușilor este cea mai importantă grijă pentru o mămică. Dar nici noi, tăticii nu suntem indiferenți când e vorba de pruncii pe care Dumnezeu ni-i dăruiește
Am fost plăcut surprins să descopăr pe str. Frasinului nr. 4 un magazin surprinzător: ”Odaia cu hăinuțe”.
Un spațiu elegant și îngrijit, cu produse destinate creșterii și îngrijirii copiilor până la vârsta de 4 ani. De la bavețele și apărătoare de pat, până la hăinuțe de bumbac sau produse de puericultură.
,,N-o să vedeți niciun dragon ieșind din sertare” mi-a spus zâmbind Magdalena Manta, confirmându-mi că toate articolele expuse sunt fabricate în România.
Familie tânără, părinți ai unui băiețel în vârstă de 2 ani, Magdalena și Marian au decis să înființeze ”Odaia cu hăinuțe” după ce și-au dat seama că este nevoie de așa ceva în oraș. Dotați cu răbdare, dragoste și zâmbet pe chip, cei doi și-au făcut propria afacere în apropierea Pieții Sud. Au demarat afacerea în toamna trecută și în primăvara aceasta, pe 16 martie, ziua de naștere a lui Teodor, au deschis magazinul. Este un magazin inspirat de iubirea de copii.
Cei doi își doresc nu doar să-și susțină și să dezvolte ”Odaia cu hăinuțe”, ci să fie alături de tinerii deveniți părinți, oferindu-le spre achiziție produse de calitate pentru nou născuți și cu explicațiile necesare utilizării acestora. ,,Fiecare lucrușor pe care îl vedeți are povestea lui. Nu vindem decât ceea ce știm că este bun, ceea ce am utilizat și noi și ne-a ajutat”, mi-a confirmat Marian.
Prin urmare, dacă aveți un bebe îm familie sau vreți să deveniți nași de botez și doriți să-l îmbrăcați românește, să-l îngrijiți cu produse de puericultură de calitate, vă îndemn să faceți un popas și pe str. Frasinului nr. 4.
Sunt convins că veți descoperi, dacă nu o hăinuță sau un botoșel care să vă placă pentru bebeluși, cel puțin o familie tânără băcăuană, care vă va împărtăși din propria experiență și vă va oferi suportul necesar alegerii unor articole de calitate.