Sunt o echipă profesionistă, bine închegată, care lucrează în domeniul instalațiilor termice de aproape 20 de ani.
Marius și Marian, de unde și numele companiei M&M, s-au gândit să pună bazele unei mici afaceri împreună în primăvara lui 2017.
Cei doi ingineri au închiriat un spațiu pe str. 9 Mai, nr. 96, în spatele Școlii ”Constantin Platon” și au făcut un magazin de echipamente și instalații termice. Cu experiența dobândită, cu seriozitate și răbdare, și-au propus să ofere clienților nu doar centrale, pompe de căldură, sisteme de panouri solare și accesorii, ci și soluții pentru eventualele probleme. Și au reușit!
Astăzi echipa celor de la M&M Soluții Termice numără 18 membri și o cifră de afaceri anuală consistentă.
Le-am vizitat magazinul, le-am studiat ofertele și am stat de vorbă pe acest subiect important pentru mulți dintre noi. Au cam tot ce se cere și se caută pe piață în acest domeniu, fiind și importatori ai produselor a două companii italiene: FONDITAL și ARCA.
Mi s-a părut interesant, de exemplu, un kit făcut special pentru instalatorii de instalații termice, care scutește timpul de muncă și asigură inclusiv costuri mai mici.
Marius și Marian sunt încrezători, sunt optimiști și, așa cum i-am cunoscut, sunt convins că vor reuși pe mai departe. Până la urmă, vorba lor: ,,Suntem ingineri, asta am învățat să facem. Asta știm să facem. Suntem o firmă care oferim soluții indiferent de client.”
Au și un site: www.ct1.ro, unde puteți găsi toate informațiile necesare, dar și o pagină pe facebook.
Mă bucur să văd că există în Bacău, echipe de profesioniști în varii domenii, care își fac treaba cu responsabilitate și, iată, reușesc să progreseze oferind nu doar soluții pentru clienți, ci și locuri de muncă!