Viața în cartier înseamnă și magazine cu produse de calitate la prețuri pentru toate buzunarele!
Ce-mi place la magazinul ”FreeBubbles – Detergenți la Robinet” de pe str. Pictor Aman, nr. 1, este că intri cu o sticlă sau un pet gol și cumperi cantitatea dorită de detergent. Adică achiți doar produsul, fără costuri suplimentare de ambalare, marketing sau brand. Mai ieftin pentru toate buzunarele! Iar detergentul lichid este foarte concentrat. Băcăuanii gospodari știu ce înseamnă acest lucru.
Sunt peste 80 de sortimente de produse pentru curățarea casei și pentru igiena personală: săpun și detergent lichid, balsam, înălbitor, odorizant, șampon, dezinfectanți, degresanți și multe altele.
”FreeBubbles” este o micuță și elegantă afacere a familiei Ciprian și Oana Dorneanu. Antreprenori tineri și îndrăzneți care au ales să investească în aceste timpuri dificile, oferind un plus de frumusețe și de calitate cartierului Zimbru.
La magazinul de pe str. Pictor Aman, tinerii antreprenori au răbdare cu fiecare client și stau de vorbă să explice tot ceea ce interesează în materie de curățenie și igienă.
Ca un amănunt, detergenții la robinet de la ,,FreeBubbles” sunt din Italia, iar produsele sunt biodegradabile în proporție de peste 90%.
Modernizăm Bacăul și pentru familii de antreprenori responsabili și curajoși!