”Cool Ice” – marcă de înghețată băcăuană
Am răspuns invitației unor tineri și entuziaști oameni de afaceri băcăuani și am vizitat singura fabrică de înghețată din zonă! Sub marca ”Cool Ice”, la Bacău se produce unul dintre cele mai căutate și dorite dulciuri: înghețata.
”Ne recomandă rețeta care înseamnă înghețată aromată, cremoasă și lăptoasă”, mi-a mărturisit Lucian, patronul fabricii.
Începută în 1992, afacerea de familie a ajuns astăzi o marcă apreciată și cunoscută în țară, având peste 20 de sortimente. M-am bucurat să-l întâlnesc pe tânărul om de afaceri încrezător și implicat în bunul mers al fabricii care și-a întregit în această primăvară gama de produse proprii cu un utilaj pentru producerea înghețatei pe băț.
Am discutat despre dificultățile cu care se confruntă, despre creșterea prețurilor la materialele de producție, dar și spre modul în care, alături de cei 48 de angajați, muncește pentru a menține ”Cool Ice” la cel mai înalt nivel.
Mi-a prezentat câteva din sortimentele proprii: ”Allegria”, ”Premia”, ”Rio”, ”Deliria” pe care le distribuie în câteva județe, în magazinele de cartier, dar și într-unul din supermarketurile mari din România.
Mă bucur să văd tinerii din Bacău care investesc și se străduiesc să rămână prezenți pe piață românească oferind produse de calitate și care, nu în ultimul rând, oferă locuri de muncă băcăuanilor!