Suntem îndrăgostiți de dulciuri! Dacă nu noi, copiii sau nepoții noștri cu siguranță. Pentru ei pregătim, dacă avem timp, prăjituri sau torturi. De cele mai multe ori, recunosc și eu, le cumpărăm. Nu de oriunde, ci de la cofetării sau laboratoare care ne oferă atât garanția produsului, cât și calitatea acestuia.
O astfel de cofetărie este ”Delizia”, de pe str. 9 Mai nr.54, peste drum de stația de autobuz de la BCR. Este o afacere de familie pe care a deschis-o Alina Budău din dorința de a oferi băcăuanilor produse de cofetărie de cea mai bună calitate.
Sunt expuse multe sortimente de prăjituri și torturi pe care nu le-am văzut în alte locuri.
Dotată cu un laborator modern, în care a investit o sumă considerabilă, și cu o pasiune admirabilă pentru dulciuri, Alina face sau mai bine zis creează: torturi, prăjitura casei, brioșe, cheesecake, prăjitura Pavlova după o rețetă proprie, sărățele, tot o rețetă proprie, și lista poate continua. Principalii critici sau susținători sunt cei doi copii. Ei testează fiecare produs nou al mamei. Dacă își dau ok-ul, Alina continuă producția în laborator. Până la urmă, calitatea este rodul pasiunii și al răbdării, nu-i așa?
Alina Budău a lucrat câțiva ani în acest domeniu, în Italia și în țară, și a ales să-și deschidă afacerea ”dulce” în orașul nostru.
Ce poate fi mai frumos decât să vezi că tinerețea și experiența acumulată nu se tem de nicio provocare?
Vreau să vă dezvălui și un mic secret. La ”Delizia” nu doar pasiunea și experiența lucrează pentru calitate, ci și ingredientele. Pentru a nu face rabat de la calitate, Alina importă din Italia nu doar untul placă necesar pentru foietaje, ci și zahărul pudră, diferite gemuri, ricotta și altele. Dacă veți gusta din produsele marca ”Delizia”, veți simți diferența.
Mult succes, Alina, și mulțumim că vezi în Bacău o mare familie!