Carmangeria ”La Marius” pe str. Letea 13, A. Produse de calitate, preparate după rețete de succes! Frigărui, cârnați porc, mici, hamburgeri, tomahawk vită, antricot vită, t-bone vită. Și tot ce ține de carcasă vită și porc. O afacere de familie a unor tineri băcăuani inimoși care au lăsat Occidentul pentru a reveni în orașul natal. După 13 ani de lucrat ca măcelar în Genova și Torino, Marius s-a întors în Bacău. Face tot ceea ce a învățat și știe mai bine.
De data aceasta nu pentru italieni, ci pentru băcăuani. Și mă bucură enorm! A închiriat un spațiu și arată că se poate. Am stat de vorbă despre cum a început și cum a deschis carmangeria în octombrie 2021. Curaj, determinare, voință și profesionalism. Mi-a spus și despre situațiile delicate pe care le-a întâmpinat în acest domeniu de activitate. ”Mi-am dorit să vin acasă, avem o afacere de familie, să nu mai stau printre străini”, mi-a mărturisit tânărul afacerist.
www.facebook.com/Simarbog