În această perioadă Municipiul Bacău, în colaborare cu CIVITTA Strategy & Consulting, elaborează Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană pentru Zona Metropolitana Bacău*.

Dacă îți desfășori activitatea ca antreprenor în această zonă sau dacă ai o afacere în altă localitate din proximitate (chiar dacă aceasta nu este inclusă în momentul de față în asociația de dezvoltare intercomunitară), te invităm să te implici activ în procesul de definire a strategiei prin completarea chestionarului pe care îl găsești la link-ul https://forms.gle/BiPMiQsWTfKzHnA48, până la data de 02.04.2021.

Concluziile acestui sondaj vor contribui la o mai bună înțelegere a contextului actual din teritoriu și la corelarea viziunii de dezvoltare propuse cu nevoile mediului de afaceri. Totodată, ne va ajuta atât să conturăm o imagine de ansamblu reală în ceea ce privește dinamica dezvoltării zonei, cât și să identificăm provocările de dezvoltare relevante și actuale. Așadar, în urma aplicării chestionarului, vom putea înțelege mai bine problemele cu care te confrunți și vom putea formula propuneri strategice de impact care să vină în întâmpinarea dezvoltării economice pe termen lung. Îți mulțumim!

* menționăm că Zona Metropolitană Bacău reprezintă o asociație de dezvoltare intercomunitară ce are în componență, pe lângă municipiul Bacău, următoarele comune limitrofe: Beresti-Bistrita, Buhoci, Faraoani, Filipesti, Gioseni, Hemeius, Itesti, Izvoru Berheciului, Letea Veche, Luizi-Calugara, Magura, Margineni, Garleni, Odobesti, Prajesti, Sarata, Saucesti, Secuieni, Tamasi, Blagesti, Traian, Horgesti.

yoast seo premium free
Sari la conținut