Lucrări de remediere a deficienţelor identificate la nivelul covorului asfaltic, pe străzile: Mioriţei – 9 Mai – Vântului – Vadu Bistriţei

În perioada 11.07.2017- 31.07.2017, urmare a deficienţelor identificate la nivelul covorului asfaltic în perioada de garanţie a contractului „Reabilitare infrastructură urbană zona Mioriţei – 9 Mai – Vântului – Vadu Bistriţei”, vor fi executate lucrări de remediere a acestora de către constructor: Asociaţia S.C. Roman Impex Prest S.R.L. şi S.C. SYMMETRICA S.R.L.

Vor fi executate lucrări de decapare a  stratului de asfalt degradat (în special în zona rosturilor) şi  de aşternere asfalt nou, dar şi de  refacere a marcajelor rutiere.

Conducătorii auto sunt rugaţi să evite artera rutieră Mioriţei – 9 Mai – Vântului – Vadu Bistriţei, circulaţia rutieră urmând a fi întreruptă pe fiecare tronson pe care se vor executa lucrări de remediere a deficienţelor înregistrate la nivelul covorului asfaltic şi a fi reluată pe fiecare tronson în parte,  după finalizarea execuţiei.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

yoast seo premium free
Inline
Inline