Un parteneriat între cetățeni și primărie

Primăria Municipiului Bacău are ca obiectiv oferirea de servicii de înaltă calitate beneficiarilor săi și implementarea unei abordări moderne, transparente, inovatoare și responsabile în administrația publică locală. Scopul nostru este să câștigăm încrederea publicului prin promovarea excelenței în serviciile oferite de administrația publică locală.

 

Viziunea Primăriei Municipiului Bacău constă în a dezvoltă constant comunicarea cu cetățenii, în a-i implica activ în viața comunității și în a crește nivelul de transparență în procesul decizional al consiliului local. Acest lucru se va realiza prin intermediul liderilor capabili de a aborda cu succes problemele curente, atât la nivel local, cât și la nivel național și global, și de a asigura o bună guvernare în toate aspectele vieții noastre.

Misiunea, viziunea și valorile noastre

Misiunea administrației publice este de a rămâne în permanență dedicată comunității locale, cu scopul de a satisface nevoile acesteia. Astfel, ne propunem să contribuim la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor Municipiului Bacău, acționând într-un mod transparent, echitabil, competent și eficient. Ne angajăm să furnizăm servicii de înaltă calitate, conform standardelor naționale și internaționale.
LUCIAN – DANIEL STANCIU – VIZITEU
PRIMARUL MUNICIPIULUI BACĂU

Mandat început în anul 2020

MIROSEANU LIVIU ALEXANDRU
MIROSEANU LIVIU ALEXANDRU

Mandat început în anul 2020

GHINGHEȘ
CRISTIAN
Mandat început în anul 2020

Mandat început în anul 2020