COD PORTOCALIU DE FRIG

Avertizarea meteorologică COD PORTOCALIU DE FRIG, emisă de către  Administrația Națională de Meteorologie şi pentru judeţul Bacău,  se prelungeşte.

Astfel, până pe data de 2 martie, ora 20.00, valul de frig va fi în intensificare, gerul va fi persistent chiar și pe parcursul zilelor, când valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă.

Temperaturile maxime vor fi frecvent între -12 și -6 grade, cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade, iar rafalele vântului vor accentua senzația de frig.

De asemenea, în cursul nopţii  de vineri spre sâmbătă, 2/3 martie, se vor înregistra temperaturi sub pragul de ger (-10 grade Celsius).

        Utilajele și autospecialele Municipiului Bacău, intervin pentru îndepărtarea zăpezii căzute şi a stratului de gheaţă, pentru prevenirea şi combaterea poleiului. De asemenea, intervin şi utilajele și autospecialele angajate, prin contract de către diferite societăți,  pe toate cele 8 sectoare, respectiv 9 loturi licitate,  în care a fost împărțit municipiul pentru deszăpezire.

yoast seo premium free
Inline
Inline