Centrul orasului Bacau deschis in week end – lucrari la obiectivul de investitii “Inlocuire conducta si bransamente gaze natural str.Vasile Alecsandri, str. Razboieni, Aleea Parcului, str. Dumbravei, Calea Marasesti, Aleea Ateneului”

In cadrul obiectivului de investitii  “Inlocuire conducta si bransamente gaze natural str.Vasile Alecsandri, str. Razboieni, Aleea Parcului, str. Dumbravei, Calea Marasesti, Aleea Ateneului”, al carui beneficiar este SC DELGAZ SA, s-a ajuns in etapa in care este necesar a se executa lucrari in zona intersectiei strazilor Vasile Alecsandri si Razboieni .

Din cauza faptului ca in cursul saptamanii zona este foarte aglomerata si ca durata de executie s-ar reduce la o zi in loc de doua zile, s-a hotarat efectuarea acestor lucrari in data de sambata 01.09.2018 cu inchiderea circulatiei in zona.

Avand in vedere cele de mai sus, s-a luat hotararea ca sambata 01 septembrie a.c. incepand cu ora 16,00 pana duminica 02 septembrie a.c. ora 23,00, sa se redeschida circulatia rutiera in centrul orasului Bacau, pe tronsonul Calea Mărășești, intersecția cu B-dul I.S.Sturza – până la Casa de Asigurări de Sănătate Bacău.

yoast seo premium free
Inline
Inline