Avizare conform legii a cererii S.C. Axial Music S.R.L. Bacău, organizatorul evenimentului Hramul Bacăului

Municipiul Bacău nu organizează și nici nu este partener al organizatorului evenimentului „Hramul Bacăului”, ci doar a avizat, conform legii,  în cadrul Comisiei de Avizare a Manifestațiilor Publice, cererea organizatorului S.C. Axial Music S.R.L. Bacău.

Locația solicitată spre avizare, conform legii, de către organizatorul „Hramului Bacaului”, S.C. Axial Music S.R.L. Bacău, pentru perioada 28 iunie, ora 10.00 – 2 iulie, ora 23.00, este următoarea: „str. Pictor Aman, zona din fața Stadionului Municipal Bacău, de la intersecția cu strada Erou Ciprian Pintea – până în dreptul zonei acces poarta B a Stadionului Municipal Bacău”, potrivit cererii nr. 31858/ 26.06.2017 a S.C. Axial Musical S.R.L. Bacău.

Comisia de Avizare a Manifestațiilor Publice, constituită conform Legii 60/1991 și Legii 31/2004, a analizat și a dat avizat favorabil cererii: „condiționat de obținerea acordului din partea S.C. „LA NICUȘOR COM” S.R.L. Bacău și cu mențiunea restricționarii traficului pe tronsonul solicitat”. Acordul  S.C. „LA NICUȘOR COM” S.R.L. a fost depus în data de 27.06.2016.

Municipiului Bacău nu i s-a solicitat  acordul privind utilizarea însemnului oficial al Municipiului Bacău, respectiv stema,  pe afișul sau alte materiale legate de acest eveniment.

Galerie Foto

yoast seo premium free
Sari la conținut