Asocierea S.C. CONBAC S.A. și S.C. ONE DESIGN SRL proiectează și construiește „Grădinița și Creșa N.V. Karpen”

 

          S-a emis ordinul de începere a lucrărilor – proiectare și execuție – pentru obiectivul de investiții „Grădiniță și creșă – Colegiul Tehnic de Comunicații N.V. Karpen”, executantul fiind Asocierea S.C. CONBAC S.A. Bacău și S.C. ONE DESIGN SRL București.

87 de preșcolari, îndrumați de 18 educatori și asistați de personalul auxiliar, vor beneficia de cele mai moderne condiții la Grădinița și creșa N.V. Karpen cu program prelungit.

“Clădirea va acomoda atât grupe de grădiniță, cât și de creșă, activitatea educațională urmând a se derula în cele mai moderne condiții, cu respectarea standardelor europene în vigoare. Ne ținem de cuvânt, facem ce am promis!”, a precizat dl. Cosmin Necula, primarului municipiul Bacău.  

Clădirea va avea o suprafață desfășurată construită de peste 2200 mp,  regim de înălțime Sp+P+1E-  la parter creșa, iar la etaj grădinița. Clădirea va acomoda 3 grupe pentru grădiniță și 3 grupe pentru creșă.

Potrivit contractului nr.69804 din 06.12.2018 de proiectare și execuție a lucrărilor la Grădinița și creșa N.V. Karpen,  Asocierea S.C. CONBAC S.A. Bacău  și S.C. ONE DESIGN SRL București va elabora proiectului tehnic în termen de 4 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Execuția lucrărilor de construire propriu-zisă a creșei și grădiniței se va realiza în alte 18 luni.

Valoarea totală a contractului nr.69804/06.12.2018 de proiectare și execuție lucrări este de 7.913.245,32 lei cu TVA,  din care valoarea serviciilor de proiectare se ridică la suma de 116.878 lei fără TVA.

Galerie Foto

yoast seo premium free