ANUNȚ PUBLIC

          Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Bacău a decis că cele două documente programatice: Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) a Municipiului Bacău şi Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) a Municipiului Bacău, nu necesită evaluare de mediu, urmând a fi adoptate fără aviz de mediu.

          Decizia APM Bacău, publicată marți, 08.08.2017,  are la bază analiza Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană, titular Municipiul Bacău, şi a Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, titular Municipiul Bacău,  şi  consultarea  membrilor Comitetului special constituit în acest sens. Cei interesaţi pot consulta decizia motivată a etapei de încadrare, pentru fiecare dintre cele două documente în parte, pe site- ul APM Bacău: http://apmbc.anpm.ro, secțiunea Reglementări.

Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) a Municipiul Bacău  şi Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) a Municipiul Bacău pot fi consultate :

-la sediul APM Bacău, strada Oituz, nr.23, în zilele lucrătoare, între orele 08.00-14.00,  şi pe site-ul instituţiei http://apmbc.anpm.ro;

-la sediul Primăriei Bacău, strada Mărășești, nr. 6, Bacău,  şi pe site-ul instituţiei:  http://municipiulbacau.ro.

Publicul interesat poate face propuneri de reconsiderare a deciziei APM Bacău în termen de 10 zile de la data apariţiei anunțului,  în scris,  la APM Bacău, str. Oituz nr.23, fax 0234/571056, până la data de 18.08.2017.

Galerie Foto

Fișiere

yoast seo premium free
Inline
Inline