Acces restricționat pe străzile din cartiere pentru ridicarea și transportul zăpezii

În vederea efectuării operațiunii de ridicare și transport a zăpezii de pe străzile din cartierele municipiului, în seara zilei de joi, 17 ianuarie, începând cu ora 20:00, va fi restricționat accesul rutier pe  următoarele străzi: Bicaz, Proiectantului și Alecu Russo.

Pentru străzile înguste, cu sens unic, este necesară această modalitate de lucru, precum și colaborarea proprietarilor de autoturisme. Pe această cale, proprietarii de autoturisme sunt rugați să elibereze străzile mai sus menționate pentru a facilita accesul utilajelor și transportul zăpezii din zona respectivă. În cursul nopții trecute, 16-17 ianuarie, s-a intervenit pentru ridicarea și transportul zăpezii din zona străzilor: Pictor Aman, Miron Costin și Carpați.

În paralel se intervine în fiecare noapte, cu peste 50 de utilaje, pentru încărcarea și transportul zăpezii din toate cartierele orașului. În noaptea de joi spre vineri, 17-18 ianuarie, va fi încărcată și transportată zăpada de pe strada Mioriței- intersecția cu str. Banca Națională- sens giratoriu Pod Mărgineni, fără a fi restricționat accesul în zonă, și  vor continua operațiunile de împrăștiere antiderapant și  clorură de calciu în tot orașul.

Galerie Foto

yoast seo premium free
Inline
Inline