200 de bănci și 200 de coșuri de gunoi vor fi amplasate în municipiul Bacău până la finalul lunii decembrie

Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A. montează în municipiul Bacău, până la sfârșitul lunii decembrie, 200 de bănci și 200 de coșuri de gunoi.

Băncile au fost comandate în urma solicitărilor depuse de asociațiile de proprietari dar și de persoanele fizice care au notificat Direcția de Salubrizare, Agrement și Parcuri din cadrul Primăriei Municipiului Bacău.

Cele 200 de bănci vor fi amplasate pe trotuarele din zona străzilor Bicaz, Constructorului, Mărășești, Bradului, Banca Națională, Mioriței, Aleea Ghioceilor, Iosif Cocea, Letea, Alecu Russo, Mihai Eminescu, Republicii, George Bacovia, Stadionului, Oțelarilor, Aviatorilor, Tecuciului, Vasile Alecsandri și altele.

Autoritatea contractantă, Municipiul Bacău, a solicitat Societății de Servicii Publice Municipale Bacău S.A. achiziționarea a 200 de bănci, în conformitate cu prevederile caietului de sarcini. Dimensiunile acestora sunt: 1,6 metri lungime, 45 centimetri lățime și 45 de centimetri înălțime de la sol.

Băncile sunt confecționate din cadru metalic vopsit, de culoare gri metalizat. Șezutul și spătarul sunt realizate din rigle de lemn, montate pe suport metalic. Toate elementele din lemn sunt vopsite cu lac protector, pentru a li se prelungi durata de exploatare.

Zilele acestea, angajații de la SSPM Bacău S.A. vor monta în municipiul Bacău , în  pe baza comenzii primite de la Municipiul Bacău, 200 de coșuri de gunoi, care au volumul cuvei metalice de 40 de litri și sunt acoperite cu ornamente din lemn, de formă dreptunghiulară. Cuva metalică este realizată din tablă galvanizată de culoare gri închis. Ornamentele sunt din lemn de rășinoase și sunt vopsite cu două straturi de lac protector.

Construirea și montarea băncilor și a coșurilor de gunoi a fost făcută în regie proprie iar costurile au fost incluse în prețul final, agreat prin comanda Municipiului Bacău.

Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A. a fost înființată prin Hotărârea Consiliului Local Bacău nr 352, din 5 decembrie 2016 și are acționar unic Municipiul Bacău.

Galerie Foto

yoast seo premium free
Inline
Inline